Tillbaka

Om Dropmed

Inköp är många saker, nu är det också enkelt!

Dropmed är Sveriges första oberoende marknadsplats för medicinteknisk utrustning. Vårt mål är att skapa Europas största inköpsportal för direkthandel mellan vårdgivare och leverantörer. På Dropmed blir det enklare för vårdgivare att hitta produkter och samla flera leverantörer i en och samma kanal. Att hitta rabatter, produktinformation och avtal blir mycket enklare. Vårdgivare får bättre koll på sina inköpsprocesser och mer tid att fokusera på patienterna samt öka vårdkvaliteten. Leverantörer når ut till fler vårdgivare och digitaliserar sin försäljning.

Ett verktyg för enkla inköp - helt enkelt.

Search icon

Dropmed Market

Dropmed Market är marknadsplatsen för vårdgivare. Plattformen är kostnadsfri och riktar sig till vårdgivare av alla storlekar. Samla inköp, skapa egna avtalskataloger, eller dela rabatt med andra kliniker. Här kan vårdgivare söka i Sveriges största samling av medicinteknisk utrustning, hitta och jämföra produkter enklare, och inleda samarbeten med nya leverantörer.
Heart with pulse

Dropmed Leverantörsportal

Dropmed Leverantörsportal innehåller unika verktyg för försäljning mot vården. Här kan leverantörer styra sin profil, sortiment, priser och erbjudanden och få full kontroll över deras utbud på marknadsplatsen.
Network icon white

Oberoende marknadsplats

Dropmed är en oberoende marknadsplats. Det är en plattform som förenklar för både vårdgivare och leverantörer och förmedlar affären säkert.
White logo

Säkerhet och kvalitet

Dropmeds plattformar använder BankID för verifiering och signering av vårdgivarens och leverantörens firmatecknare. Individuella användarvyer skyddar leverantörers priser från andra leverantörer men visar dem för vårdgivare. Vi säkerställer att alla leverantörer på Dropmeds marknadsplats har en Svensk organisation med support och reservdelar.

Team

seb
Sebastian Brieger
Founder & CEO

sebastian.brieger@dropmed.se

072-018 89 20

ralph
Ralph Greschner
Co-Founder & CTO

ralph.greschner@dropmed.se

+491522-2521914

alexander
Alexander Palm
Co-Founder & Advisor

alexander.palm@dropmed.se

kim
Kim Törnqvist
COO & Product Manager

kim.tornqvist@dropmed.se

070-751 93 92

Allwyn
Allwyn Anton
Senior frontend developer

allwyn@dropmed.se

076-099 37 39

marta
Marta Sirsnina
Data intern

marta.sirsnina@dropmed.se

daniela
Daniela Bite
Design intern

daniela.bite@dropmed.se

Vi accelereras av

Propel Capital logotypeSting Certified Company logotypeInteractive Solutions logotype
Tillbaka