Om Dropmed

Inköp är många saker, nu är det också enkelt!

Dropmed är Sveriges första oberoende inköpsplattform för vårdartiklar och medicinteknisk utrustning. Vårt mål är att skapa Europas största inköpsportal för direkthandel mellan vårdgivare och leverantörer. På Dropmed blir det enklare för vårdgivare att hitta produkter och samla flera leverantörer i en och samma kanal. Med bättre inköpsprocesser och mer tid att fokusera på patienterna ökas vårdkvaliteten. Leverantörer når ut till fler vårdgivare och digitaliserar sin försäljning.

Ett verktyg för enkla inköp - helt enkelt.

Dropmed Market - Inköpsportalen

Dropmed Market är inköpsplattformen för vårdgivare. Plattformen är kostnadsfri och riktar sig till vårdgivare av alla storlekar. Samla inköp, skapa egna avtalskataloger, eller dela rabatt med andra kliniker. Här kan vårdgivare söka i Sveriges största sortiment av vårdartiklar, hitta och jämföra produkter enklare, samt få direktkontakt med leverantörer.

Dropmed VASABI - Leverantörsportalen

Dropmed Leverantörsportal innehåller unika verktyg för försäljning mot vården. Här kan leverantörer styra sin profil, sortiment, priser och erbjudanden och få full kontroll över deras utbud på inköpsplattformen.

Oberoende plattform

Dropmeds inköpsplattform är oberoende. Det innebär att leverantörer säljer direkt till vårdgivare och själva ansvarar för sortiment och priser. Inköp genom Dropmed är därför som att köpa direkt från leverantören fast med extra oberoende support.

Säkerhet och kvalitet

Dropmeds plattformar använder BankID för verifiering och signering av vårdgivarens och leverantörens firmatecknare. Leverantörer styr hur produkter, listpriser och avtalspriser ska visas för olika kundsegment samt öppet. Alla leverantörer på Dropmed har Svensk organisation med support och reservdelar.

Team

Sebastian Brieger
Founder & CEO

sebastian.brieger@dropmed.se

072-018 89 20

Kim Törnqvist
Co-Founder & COO

kim.tornqvist@dropmed.se

070-751 93 92

Daniel Radu
CTO

daniel@dropmed.se

Matilda Kullengren
Head of Customer Success

matilda@dropmed.se

070-205 00 19

Alexander Palm
Co-Founder & Advisor

alexander.palm@dropmed.se

Marta Sirsnina
Data intern

marta.sirsnina@dropmed.se

Danira Zereç Törnqvist
Administration

danira@dropmed.se

Vi accelereras av

Propel Capital logotypeSting Certified Company logotype
Välkommen att kontakta oss direkt!
Genom att registrera dig godkänner du våra allmänna villkor
Tack! Din epost har registrerats!
Oops! Någonting gick fel. Var god försök igen.